Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/lyngedal.com/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/lyngedal.com/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Lyngedal & Partners - Vi tilbyder

Vi skaber kreative løsninger
med de nyeste teknologier
og bæredygtige strategier.

Du kan her på siden læse om vores løsninger, men du er naturligvis
også velkommen til at ringe, skrive, chatte eller sende en brevdue med spørgsmål.
icon01 Vi tilbyder
Visuel identitet

Vi kombinerer skandinavisk kreativitet med knowhow omkring det gode håndværk, i form af tryksager og visuel identitet. Vi sørger for at opretholde en rød tråd.

 • Logo
 • Visitkort
 • Brochure
 • Email signatur
 • Banner
 • Roll-up
icon03 Vi tilbyder
Web & Ecommerce

Som udgangspunkt er der ingen begrænsninger i vores digitale løsninger. Vi sørger for at jeres virksomhed står knivskarp, og sikrer mest mulig værdi online.

 • Hjemmeside / Webshop
 • UI/UX – Web & App
 • Video & Animation
 • Sociale medier
 • Online kampagner
 • SEO
icon02 Vi tilbyder
Foto

Levende billeder er en essentiel del af et stærkt brand. Billeder er med til at skabe liv og værdi til jeres web & tryksager. Og giver ubegrænsede muligheder for indhold.

 • Virksomhedsprofil
 • Portrætfotos
 • Produktbilleder
 • Eventfotos
 • Konceptfotos
 • Foodstyling

VIDEOPRODUKTIONER

Vi leverer billeder og lyd til alle tilgængelige digitale medier og i alle formater.
Vi lever højt på teknisk viden, klassisk håndværk og en hel masse knowhow.
SE EKSEMPEL

HER KAN DU SE VORES
MEST POPULÆRE
LØSNINGER.

Visuel identitet

Vi skaber en unik og gennemgående stil der kan anvendes på alle virksomhedens medier, både online og på tryk. Den røde tråd
skaber værdi og signalerer troværdighed.

Marketing + strategi

Det er vigtigt med en strategi for målbare resultater. Vi hjælper med alt fra online strategi, til firmaets overordnede markedsførings strategi.

SØGEMASKINEOPTIMERING

Vi sørger for at jeres hjemmeside altid er
100% SEO-optimeret, og holder os konstant opdateret på de nyeste SEO-tiltag. Dette skaber synlighed på Google.

Hjemmesider / E-commerce

Vi udvikler på baggrund af jeres ønsker en responsive og brugervenlig hjemmeside, som er optimeret til brug på skærme i alle størrelser. Vi er med fra start til slut.

Foto & Video

Vi hjælper med at markedsføre din virksomhed i lyd og billeder. Dette er vigtigt, da kvaliteten af dine billeder ubevist forbindes med kvaliteten af dit produkt.

ADWORDS & ANALYTICS

Vi hjælper med at omsætte alle de data der indsamles, til en værdiskabende handling. Vi hjælper også med Google Adwords og andre online kampagner.

SERVICEAFTALE, TIL FAST LAV
PRIS 499,- /md

Daglig backup

Backup af data er ekstrem vigtigt, hvis uheldet er ude. Vi sørger for en daglig backup af jeres hjemmesides database, samt en ugentlig fuld backup af alle filer og informationer, som ligger på jeres server.

Lynhurtig hosting

Det korrekte valg af hosting er essentiel for en optimal hjemmeside. Vi har en oppetid på 99.99%, og vores servere kører på lynhurtige SSD harddiske. Vi har egne aftaler på hostingløsninger, som giver os øget sikkerhed og mere kontrol.

Vedligeholdelse

Vi overvåger hjemmesiden jævnligt, og sikrer os dermed at den installerede software, og at de aktiverede plugins altid er opdateret. Dette sikrer en hurtig og velfungerende hjemmeside, og minimerer risikoen for hackerangreb.

Priser

Opgaver er sjældent ens – Vi giver derfor altid en pris, udfra en vurdering der omfatter opgavens omfang og kompleksitet. Vores priser er altid uforpligtende.

Samarbejdsaftale

Hvis man vælger at benytte Lyngedal & Partners som fast leverandør, er der mulighed for at give en fast lav timesats. Dette omfatter alle vores løsninger.

Efterfølgende support

Der kan i enkelte tilfælde være brug for efterfølgende support på vores løsninger. Hertil kan der tilkøbes et klippekort, der omfatter basale rettelser.

0
Connecting
Please wait...
Send en besked

Beklager, vi er ikke online lige nu. Men send os en besked, så vender vi hurtigst muligt retur.

Dit navn
Email
Skriv dit spørgsmål
Chat

Mangler du hjælp?
Skriv til os i chatten.

Dit navn
Email
Skriv dit spørgsmål
Vi er online!
Feedback

Hjælp os til at blive bedre, og giv os feedback!

Hvad synes du om vores support?

BLIV RINGET OP

JEPPE VINUM
Partner / Art Director

Fatal error: Uncaught ArgumentCountError: Too few arguments to function Minify_HTML::__construct(), 0 passed in /var/www/lyngedal.com/public_html/wp-content/plugins/autoptimize/classes/autoptimizeHTML.php on line 51 and at least 1 expected in /var/www/lyngedal.com/public_html/wp-content/plugins/autoptimize/classes/external/php/minify-html.php:69 Stack trace: #0 /var/www/lyngedal.com/public_html/wp-content/plugins/autoptimize/classes/autoptimizeHTML.php(51): Minify_HTML->__construct() #1 /var/www/lyngedal.com/public_html/wp-content/plugins/autoptimize/autoptimize.php(250): autoptimizeHTML->minify() #2 [internal function]: autoptimize_end_buffering('<!doctype html>...', 9) #3 /var/www/lyngedal.com/public_html/wp-includes/functions.php(3570): ob_end_flush() #4 /var/www/lyngedal.com/public_html/wp-includes/plugin.php(525): wp_ob_end_flush_all('') #5 /var/www/lyngedal.com/public_html/wp-includes/load.php(635): do_action('shutdown') #6 [internal function]: shutdown_action_hook() #7 {main} thrown in /var/www/lyngedal.com/public_html/wp-content/plugins/autoptimize/classes/external/php/minify-html.php on line 69