Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/lyngedal.com/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/lyngedal.com/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
StreetDome - Lyngedal & Partners
Om StreetDome

StreetDome er et bevægelses- og kulturhus i Haderslev. StreetDome er blevet kåret som en af de bedste skateparks i Europa, og har blandt andet haft besøg af Tony Hawk, som kom på uanmeldt besøg, for at tjekke det innovative hus i egen person.

Udfordring

Med et kulturhus til en pris af 33 millioner, havde StreetDome brug for et skarpt og kommercielt look. Både hvad angår den visuelle identitet, foto og tryk. StreetDome skulle ikke bare være en lokal identitet, men en identiet der kunne bruges world wide.

Løsning

Vi endte med en løsning der resulterede i et minimalistisk og skandinavisk inspireret logo. Foto samt tryksager blev inspireret af den amerikanske skaterstil, så StreetDome også kunne fange opmærksomhed, på den anden side af atlanten.

plakat2 StreetDome
STREETDOME_LOGO StreetDome
street_dome_22 StreetDome

StreetDome er et unikt og innovativt kulturhus beliggende i det nye vækst- og udviklingsområde ved havnen i Haderslev. Kulturhuset omfatter indendørs og udendørs faciliteter for action-sport og street-kultur med hovedfokus på skateboarding, rollerskating, bmx, parkour, klatring, kunst, koncerter og kultur-events.

Juryen siger 
Projektet retter sig på en enestående måde mod børn, unge og skater- og street-kultur, og regnes for intet mindre end én af de bedste skateboarding-venues i hele verden. StreetDome er unikt og ikonisk som byrumsdesign og arkitektur specifikt for unge mennesker – og selv om det er så nyt, har førende design- og arkitekturpublikationer allerede udråbt det til et af de mest særlige og bemærkelsesværdige designed spaces i verden.

Klik her for at se mere

0
Connecting
Please wait...
Send en besked

Beklager, vi er ikke online lige nu. Men send os en besked, så vender vi hurtigst muligt retur.

Dit navn
Email
Skriv dit spørgsmål
Chat

Mangler du hjælp?
Skriv til os i chatten.

Dit navn
Email
Skriv dit spørgsmål
Vi er online!
Feedback

Hjælp os til at blive bedre, og giv os feedback!

Hvad synes du om vores support?
JEPPE VINUM
Partner / Art Director

Fatal error: Uncaught ArgumentCountError: Too few arguments to function Minify_HTML::__construct(), 0 passed in /var/www/lyngedal.com/public_html/wp-content/plugins/autoptimize/classes/autoptimizeHTML.php on line 51 and at least 1 expected in /var/www/lyngedal.com/public_html/wp-content/plugins/autoptimize/classes/external/php/minify-html.php:69 Stack trace: #0 /var/www/lyngedal.com/public_html/wp-content/plugins/autoptimize/classes/autoptimizeHTML.php(51): Minify_HTML->__construct() #1 /var/www/lyngedal.com/public_html/wp-content/plugins/autoptimize/autoptimize.php(250): autoptimizeHTML->minify() #2 [internal function]: autoptimize_end_buffering('<!doctype html>...', 9) #3 /var/www/lyngedal.com/public_html/wp-includes/functions.php(3570): ob_end_flush() #4 /var/www/lyngedal.com/public_html/wp-includes/plugin.php(525): wp_ob_end_flush_all('') #5 /var/www/lyngedal.com/public_html/wp-includes/load.php(635): do_action('shutdown') #6 [internal function]: shutdown_action_hook() #7 {main} thrown in /var/www/lyngedal.com/public_html/wp-content/plugins/autoptimize/classes/external/php/minify-html.php on line 69